La Roche Posay Hydreane BB Creme Spf20 40ml ||







Termal su spreyleri, içerisinde mineral özelliği bulunan cilt temizleyici sprey sular olarak birçok alanda kullanılmaktadır. Nemlendirici olarak da kullanılabilen bu sular, tem takviyesi yönünden cildinize destek sağlamaktadır. Güneş kremlerinizi kullanmadan önce termal su kullanımı yapabilir ve cildinizi dış etkenlere karşı koruyabilirsiniz. Ayrıca yağlı cilde sahipseniz, yaz aylarında farklı nemlendiricilere ihtiyaç duymadan sadece termal su kullanımı yapabilirsiniz. Makyaj öncesi ve sonrası, cilt kızarıklıkları, güneş yanıkları, yaralanmalar, bebekler için pişik sonrası, tıraş ve epilasyon sonrasında da termal su kullanımlarının çok önemli ve faydalı olduğu bilinmektedir.

Günümüzde nemlendirme, güneşten korunma ve esneklik kazandırma anlamında üretilen La Roche Posay Hydreane BB Creme Spf20 krem, hassas ciltlerle beraber tüm ciltlerde rahatlıkla uygulanabilmektedir. Yatıştırıcı termal su içerdiği için ilk ve tek BB kremi olduğu bilinmektedir. Uygulandığı an itibariyle cildi nemlendirerek rahatlatmaktadır. BB mineralleri ile cilt üzerinde hemen erime gösterir ve cilt tonlarınızı eşitlemeye yardımcıdır. Yağsız formülü ile beraber siyah noktaların oluşmasına da neden olmamaktadır. Bununla beraber cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırabilir. Hafif olan dokusu sayesinde de cilt kusurları giderilirken aynı zamanda doğal bir görünüm oluşturabilmektedir. Her türlü testten geçirilmekte ve tavsiye edilmektedir. Termal suların kullanımının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Özellikle termal suların ayrıca bu gibi ürünler ile beraber kullanılması sonucunda çok faydalı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu konuda üretilen en önemli ürünlerden biri olan La Roche Posay Hydreane BB Creme Spf20 , 40 ml ürün hacmine sahiptir. Kullanımı uzmanlar tarafından da önerilmektedir. 

Uygulama şekli: Öncelikle temizlenmiş olan cilde makyaj bazlı ya da tek başına uygulayabilirsiniz. Bu şekilde günlük nemlendirici işlevi de görebilir. Göz çevrelerinden kesinlikle uzak tutulması gerekecektir. İstediğiniz her an uygulayabileceğiniz La Roche Posay Hydreane BB Creme Spf20 ile beraber artık yakındığınız cilt problemlerinden kolay bir şekilde kurtulmuş olacaksınız. Sizler için özel içerikleriyle beraber üretilen La Roche Posay Hydreane BB Creme Spf20 Komedojenik değildir ve Nikel testinden de geçirilmiştir. Ayrıca La roche-posay termal suyu içerdiğinden dolayı etkili sonuçlar vermektedir.
Ürün hakkında fiyat bilgisi almak ve online sipariş vermek için http://www.dermoeczanem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''