Bioderma Sebium Foaming Gel 500 ml.







Yağlı, kuru ya da karma ciltler için uygun ürünlerle temizlik yapılmalı, nemlendirilmeli ve bakımı hiçbir şekilde ihmal edilmemelidir. Ayrıca tahrişe neden olabilecek uygulamalardan kaçınmanız gerekmektedir. Özellikle kuru ciltler, cilt tipleri arasında en hassas olanıdır. Yağ ve yapısal lipit eksiklikleri nemin kaçmasına sebep olmaktadır. Kuruluk ve zedelenen bariyer fonksiyonu ise cildinizi tahriş edici etkenlere karşı korumasız bırakmaktadır. Tahrişlere neden olabilecek herhangi bir durumdan kaçınmanız bu yüzden önemlidir. 





Bu yazımızda karma ve yağlı ciltler için sabun içermeyen bir temizleme jeli olan Bioderma Sebium Foaming Gel’den bahsedeceğiz. 500 ml olan ürün hacmi ve temizleme ve arındırma yaparak cildinizi uzun süreli koruyan bir üründür. Genel olarak karmak, akneli ya da yağlı ciltler için geliştirilen ve sabun içermeyen özelliği ile tanınan bu ürünü tavsiye ediyoruz. Çünkü sabun içermemesi, cildin hipolipidik katmanını koruyucu özelliği taşımaktadır. Ayrıca cildi kurutmaz ve tahrişlere neden olmamaktadır. Herhangi bir renklendirici de içermemektedir.






Uygulama şekli: Islatılmış olan cilde hafif masaj eşliğinde köpürterek uygulanmalıdır. Ayrıca işlem tamamlandığında ise bol su ile durulayıp cildi kurulamalısınız. Kullanım sıklığı olarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanmanız yeterli olacaktır. Bu sayede özellikle yağlı olan cildiniz artı keski haline dönecek ve son derece bakımlı bir hâle kavuşacaktır. Günümüzde birçok ürün piyasada bu işlevi görmek için pazarlansa da, Bioderma Sebium Foaming Gel 500ml içeriği ve kullanım avantajlarıyla çokça tercih edilmektedir. Bu bilgiler ışığında artık cildinize verdiğiniz önemi, bu ürünle beraber pekiştirebilir ve kullanabilirsiniz. Ürün bileşiminde bulunan; Aqua, su, sodyum ve sodyum sülfat, matinol, ramnoz, çinko, bakır, potasyum, glikol gibi ürünleriyle desteklenmektedir. Bioderma Sebium Foaming Gel sayesinde artık cilt sorunlarınıza bir çözüm bulmuş olacak ve farklı bir alternatif olarak günlük hayatınızda sıkça kullanabileceksiniz. Cildimiz dış faktörlerden kaynaklı olarak sürekli tahriş olmakta ve zarar görmektedir. Bunu önlemenin yolu ise bu tür bakım ürünleri kullanarak, cildinize verdiğimiz değeri ciddi anlamda görebilmektir. Uzmanların da tavsiyesi olan Bioderma Sebium Foaming Gel konusunda detaylı bilgilere ayrıca ulaşabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''