Keyfim işimden daha önemli ! Samsung Galaxy Note 10.1


Favorilerimden biri de Samsung Galaxy Note 10.1.







Bir tablet düşünün,mini mini ama boyundan büyük fonksiyonlara sahip !
Neler mesela ; laptop özelliklerini aratmayan çoklu görev yapabilme,kalem kullanabilme,şekil veya formül hatalarınızı düzeltme,photoshop adobe gibi sürümleri sağlıklı kullanabilme ve daha bir sürü şey Yoğun insanların işlerini ofiste halletmeleri sorun olmazken,eve giderken ya da evde o yorgunlukla koca bir laptop kütlesiyle çalışmak yerine daha hafif ve kullanışlı notebook ile pratik bir şekilde çalışmak daha kolay olsa gerek !
Ev keyfinden taviz vermeyen,hem yemek yiyip hem çalışmak isteyen ya da okula sınava giderken hem müzik dinleyip hem ders çalışmak isteyen herkesin işini bu notebook görüyor ! Çoklu fonksiyonuyla bir anda bir çok işlem yapabilirsiniz.Hem de bunu keyfinizden taviz vermeden yaptığınızı düşünürsek,tablet ihtiyaç ya ! 


Gerçek hayatımızda büyük bir yere sahip olan teknoloji,bu tarz küçük dokunuşlarla hayatımızı kolaylaştırıyor.Ve bunu Turkcell kalitesiyle yaşamak ayrı bir kolaylık sağlıyor çünkü Turkcell herkesi düşünüyor.Bu güzel ürüne faturanıza ek 24 ay taksitle de (http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/nokia-lumia-1020#Aciklamalar?utm_source=yaseminjess&utm_medium=blog&utm_campaign=1  ) daha kolay sahip olabilirsiniz !





*Sevgiler*

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben kullanıyorum ve cok memnunum. Tamamen dünyayı yanımda taşıyorum sanki. Birçok arkadaşıma da önerdim.

Unknown dedi ki...

Bence de artık pratiklik yaşam tarzı oldu :)

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''