Sonbahar modası geliyor !

Herkese merhaba -

Sonbahara hazırlandığımız bugünlerde,yeni mevsimimize uygun kıyafet kombinleri paylaşmak istiyorum sizinle.

Malum sonbahar geldi gelecek.Artık dolabımızı yeniden düzenleme zamanı.Makyaj,kıyafet,ayakkabı,mont vs. her türlü değişim bizi bekliyor.Nemsiz kalacak olan cildimize nem,doğal gözler,patlak dudaklar,sonbahar renkleri..

Hepsi yolda :)

2014 modasının değişmez parçası aksesuarlar olacak.Sonbaharda alınacak olan tedbirlerin içerisinde,2014 yaz modasını belirleyecek tarzlar da gelecek.Şapkalar,fularlar,kalın ve büyük atkılar gibi.Yaz sezonunda da şapkalar ve fularlar kış modasının yerini dolduracak.Doğal makyaj gelirken yanında sadece 1 istisna getirecek ; patlak dudaklar.Gözlerin sadeliği ile birlikte güzel bir kombin oluşturacak.

Kıyafette ise 2013 yaz modası olan dantel,bu sefer de peşimizi bırakmayacak.(Bence de bırakmasın!)
Ceketlerimiz,montlarımız üzerine danteller işlenecek ve bu tarz soğuk koruyucuları,kıyafetimizin kombinini tamamlayan son parçalar olacak.

İşte birkaç görsel -,-


Sezon renkleri olarak siyah,beyaz ve kırmızı damgasını vurdu.Dizlere kadar çizmeler de cabası.


Dantelin yanında yer alacak olan rengarenk boncuk ve desenler,yaz coşkusunu unutmak istemeyenlerin seçimi olacak.



Canlı renkleri sevenlerin modası her sonbahar / kış devam edecek.Sonbaharı hatırlatan soluk renklere inat,benim de tarzım olan her renk,mevsim dinlemeksizin kullanılabilecek.


Doğal topuzlar,doğal makyajla beraber gelecek.Perçem saç kesimi de her zamanki gibi en çok tercih edilen model olacak.Çünkü en çok kullanışlı ve kışa uygun olan sade model bu.


Asi tarzını bırakmak istemeyenlere önerimiz;doğal ve dalgalı saçlar.Sonbahar / kış sezonunda uzun ve dalgalı saçlar yeni trend olacak.Zaten 2013 yazına damgasını vuran da doğal makyajla beraber doğal ve uzun saç oldu.İnşallah böyle devam eder !


Danteller her sezon yanımızda artık :)
Ceketinizde olsun,olmazsa badinizde olsun ama mutlaka olsun.Çünkü dantelin verdiği şıklığı hiçbir şey veremez !
Büyük atkılar da kış modasına damgasını vuracak.



Spor ve salaş takılmak isteyenler için,salaş hırka ve uzun badiler yer alacak.Atkılar her zamanki gibi yerinde olacak.Çanta ve ayakkabıda genel olarak siyah tercih edilecek.





Her zamanki sloganım ; kısaca modanın size sunduğu alternatifleri,siz kendi modanızı yaratmak için kullanırsanız,daha özgün olmayı başarabilirsiniz :)



0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''