AVON Ideal Flawless Invisible Coverage Transparan Fondöten - 30 ml.

Herkese merhabalar !

İyi akşamlar diliyorum öncelikle :)

Bu akşam yazmak istediğim konu,Avon'un yakın zamandaki kataloglarında yayınladığı ve büyük rağbet gördüğü fondöten ile ilgili.






Hepimizin de bildiği gibi kapatıcı deyince akla ilk gelen fondöten oluyor.Ve genelde %99 fondöten kullanılıyor.Yüzümüzü en iyi şekilde kapatması ve zarar vermemesi için fondötenlerimizi büyük bir titizlikle seçiyoruz.Ama sadece kapatıcılık faydası olan fondötenin,yararından çok zararı var.

Avon da bu fondöteniyle zararları en aza indirmek istiyor.Kusurları kapatmanın yanında cilde zarar vermek yerine korumayı amaçlıyor.SPF 15 içeriği ile güneşten korunmamıza da yardımcı oluyor.





Ben kullanıcı olarak yorum yapacak olursam,memnun kaldığımı söylemek isterim.Deneme amaçlı birkaç kez kullandım ve beğendim.Normalde kapatıcı olarak BB krem kullanıyorum.Her zaman için BB krem destekçisiyim o ayrı.

Çok fazla fondöten kullanma yanlısı olmadığım için,fondötenlerle pek aram yoktur.Genelde kapatıcı olarak yaz-kış BB krem kullanırım.
Ancak fondötenden vazgeçemeyenlere yine Avon alternatif sunmaya devam ediyor :)







Avon'un bu fondöteni ciltte tam kapatıcılık sağlıyor.Ciltte tamamen doğal ve kusursuz bir görünüm yaratıyor.SPF 15 içeriği ile zararlardan koruyor. Doğal bir görünüm vererek düzgün görünümlü bir cilt tonu sağlıyor.Kusursuz bir görünüm ve tam kapatıcılık veriyor ve gün boyu rahatsız olmanızı önlüyor.

Kusursuz kapatıcılığının yanında birçok renk tonu ile daha fazla kullanıcıya ulaşma amacı taşıyarak herkese faydalı olmayı amaçlıyor.Birçok renk seçeneği ile istediğiniz tonu belirleyebilirsiniz.Her zaman her yerde güvenle kullanabilirsiniz :)







Bende bu fondötenin Ivory tonu var.Yakından bakmak isterseniz buyurun ; 



Tavsiye edilebilecek kalitede bir ürün.Umarım faydalı olmuştur :)





2 yorum:

Unknown dedi ki...

bence çok faydalı bi post olmuş :)

Unknown dedi ki...

Fotoğrafta göründüğü kadar açık mı rengi acaba?

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''