Yılın Kozmetik Ürünleri ||





2015 yılı yine doğallığından bir şey kaybetmeyecek. Her geçen gün kozmetik ürünlerde en çok doğal gösteren kozmetikler tercih edilmeye şimdiden başlandı. Hem erkeler hem kadınlar için doğal ve gizli makyaj öne çıkıyor. 

Önceden koyu ve yapay gösteren kozmetik ürünler tercih edilirken bunun yerini doğal gösteren ürünler aldı. Tercih sebebi olarak ağır tonlardaki ürünler yerine hafif ürünler seçiliyor.  2015 kozmetik ürünleri arasında bir çok doğal görünüme sahip dikkat çeken bir başka ürünler arasında ilk başı BB kremler alıyor.  Pudra ve fondötenlerin tacını elinden alan bu doğal görünümlü BB kremler kapatıcı özelliği vermekle birlikte aynı zamanda yüzdeki renk oranını dengeliyor. 
Bu makyaj ürünleri kadınların makyaj çantalarında olmazsa olmaz arasında olmayı şimdiden başardı diyebiliriz.  Fakat bazı kadınlar fondötensiz ve pudrasız çıkmamayı tercih ettiklerinden onların yardımına su bazlı fondötenler koşuyor.  Su bazlı fondötenlerle göz çevresinde tercih edilerek sıvı fondötenle makyajınıza kusursuz dokunuşlar yaratıyor. 

Cilt tiplerine göre değişkenlik gösteren nemlendirici kremler ise 2015 kozmetik ürünleri arasında yer alarak cildin kurumasını önlediği gibi doğal bir ışıltı sağlıyor. Siyah koyu kalemler yerini cıvıl cıvıl renkli kalemlere bırakarak hem yüzünüzde hem de cildinizde tazelik hissi uyandırmaya devam edecek. Siyahla renkli uyumun cazibesine,doğal görünümle kavuşmak mümkün olacak. Gözleri öne çıkarmak için kullanılan kalemler hafif tonda farlarla bir bütünlük sağlamaya devam ediyor. 

Özellikle bazı markalar son dönemde oldukça etkin görünüyor. Bunlardan en bir bir tanesi de 
John Frieda markası. John Frieda , girişimci ruhu ve yarattığı global etkilerle , yenilikçi ürünler konusunda hep sektörün lideri olan ve  tüm dünyada tanınmış ünlülerin, güzellik uzmanlarının ve tüketicilerin favori seçimleri haline gelmiş bir markadır.
 Kimyagerlerle beraber mükemmel çözümler üretmek için yıllarca süren çalışmalardan sonra ortaya çıkan Frizz-Ease Hair Serum InStyle tarafından "Son 10 yılın ürünü" olarak seçildi.

Kendini yenilikçi ve yaygın saç bakımı uzmanlaşmasına adamış, araştırma kaynakları ile her zaman rakipsiz bir firma olarak bilinen John Frieda'nın Frizz-Ease, Sheer Blonde, Brilliant Brunette, 
Volume Luxurious, Full Repair saç bakım serisini online olarak dermoeczanem.com'dan temin edebilirsiniz.

2015 yılı kozmetik ürünlerinde dudaklardaki dolgunluğu ve doğallığı öne çıkarmak için açık tonda renkler tercih ediliyor. Şeftali tonu ve pembe renklerin hâkim olduğu ruj renkleri adeta doğallık sembolü olarak yerini koruyor. Koyu kırmızı ve bordo rujdan vazgeçemeyen kadınlar ise hafif göz makyajı yaparak dudaklarının öne çıkmasını sağlıyor. Özellikle mineral makyaj ürünleri konusunda kadınlar çok titiz seçimler yapmalıdırlar.

Son zamanların en çok tercih edilen saç bakımı ürünü arasında argan yağı tercih ediliyor. Argan yağı ile saçlar hem dış çevre faktörlerin saçlara zarar vermesini önlüyor hem de doğal ışıltı sağlıyor. Fönlü ve abartı saçlar yerine doğal saç modelleri tercih edilirken natürel organik yağlar saçlara uygulanarak saçların nefes almasını sağlayabilir ve kendi doğallığında şekil vermeniz kolaylaşır.


0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''