Lazer Cihazları ||





Alexandrite lazer sadece epilasyon için kullanılan bir lazerdir. Genel olarak baktığımızda tüm merkezlerde bu lazer yöntemi kullanılmaktadır. Alexandrite lazerin en önemli avantajı ise çok kolay kullanıma sahip olmasıdır. Alexandrite lazerler ile yapılan işlemler çok kısa olmaktadır. Bunun nedeni ise çok hızlı olmalarıdır.
Alexandrite lazer ile gerçekleştirilen işlemler sonucunda sağladığı diğer bir avantaj ise işlem sırasında kılların yanması kıllar temizlemiş olur. Alexandrite lazer ile kılların temizlenmesi kişiler tarafından beğenilmektedir.
Alexandrite Lazer ile uygulanan bu işlem sırasında ağrı çok fazla hissedilmez. Ağrı veya sızının fazla olmaması nedeniyle kişiler bu yüzden Alexandrite Lazer’i tercih etmektedir.




Epilasyon Nasıl Gerçekleştirilir ?

Melanin, cildin ve kılın rengini veren pigmentlere yani boya maddesine denilmektedir. Bu pigment deride ve kılda yer almaktadır. Pigmentin yoğunluğuna bağlı olarak derinin ve kılın rengi belirginleşir. Kişideki kıl rengi koyu ise melanin miktarı yüksek demektir. Melanin miktarı az ise kişinin kıl rengi az veya beyaz olarak görülür. Kuzey ülkelerinde melanin miktarı az iken zencilerde olan melanin miktarı oldukça yüksek durumdadır. Yani melanin miktarı rengi belirleyen faktör durumdadır.
Kılda yer alan melanin tarafından Alexandrite lazer emilir. Alexandrite lazer ile gelen enerji melanin tarafından köklere iletilir. Böylece kıl köküne iletilen enerji ısıya dönüşür ve bu şekilde kök hücreleri işlevini kaybeder. Bu şekilde kalıcı epilasyon durumu sağlanmış olur.
Alexandrite lazer açık renkli kişilere uygulan bir işlemdir. Koyu renkli olan kişilere uygulan bir işlem değildir. Çünkü melanin rengi koyu olan kişinin enerjisi cilt alanında kalır. Bu durum  sonucunda kişide leke veya yanıklar meydana gelebilir. Bu yüzden Alexandrite Lazer melanin rengi açık olan kişilerden uygulanır.




Jenerasyon Alexandrite Lazer

Daha güçlü, daha etkili ve daha  hızlı
“Candela’nın sahip olduğu epilasyon uygulamalarındaki en iyi Lazer cihazı artık daha da iyi. Daha hızlı ve daha uzun atım süreleriyle, uygulamalarınızdaki alternatifleri arttırıyor ve kullanıcı dostu arayüzü ile kademeli handpeace mekanizması sayesinde spot büyüklükleri basitçe değiştirilebiliyor. Zaten çok iyi olan bir cihaz çok daha ileri taşınmış.”




Öncü Teknoloji, Yeniden Hayal Edildi ve Tasarlandı

GentleLASE PRO estetik endüstrisinin epilasyon, epidermal pigmente lezyonlar ve kırışıklık tedavisi için üretilmiş, en önde gelen lazer’inin yeniden hayal edilip şekillendirilmiş halini temsil etmektedir. Daha hızlı ve ileri seviye özelliklerin eklenmiş olması ile üstün sonuçlar elde edilmesini sağlamaya ve kullanıcılarının ve hastalarının güvenini kazanmaya devam edecektir.




Candela KaIitesiyle Uygulamalarınızı Daha da İleriye Taşıyın

GentleLASE PRO, diğer sistemlerden daha hızlıdır, maliyet avantajı yüksektir ve kullanımı kolaydır. Dynamic Cooling Device soğutma sistemi sayesinde en yüksek enerji seviyelerinde bile konforlu, etkin ve güvenli epilasyon uygulamaları yapabilirsiniz. İleri teknolojisi ve artırılmış kapasitesiyle GentleLASE PRO non-invasif tedavilerinizde seçebileceğiniz en doğru lazer sistemidir.


Uygulama Alanı

•Lazer Epilasyon: Tüm cilt tiplerinde istenmeyen tüylerde%90′ a varan başarı
•Pigment Lezyonlar: Güneş lekesi, çiller, cafe-au-lait, melazma, seboroik keratozlar
•Vasküler Lezyonlar: Hemanjioma, telanjiyektazi
•Cilt Gençleştirme: Kırışıklık giderme




0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''