Essence’in sonbahar kış koleksiyonu ile şımarmaya hazır mısın?



Avrupa’nın lider kozmetik markası essence, genç kızlara sonbaharın tüm renklerini ve ihtişamını sunuyor. Sezonun trendi, metalik efektlerle sonbahara merhaba diyen essence’in renkleri ile tüm bakışlar üzerinde toplanacak.



Genç kızların favori markası essence, sonbahar-kış sezonuna ilgi çekici ve olmazsa olmaz 100’den fazla ürünle giriş yapıyor. Gözlerde metalik efektler, yenilikçi tasarımlarıyla şahane maskaralar, uzun süre kalıcılığıyla dikkat çeken göz alıcı dudak ürünleri, hafif formülleri ve narin parıltılarıyla cildini şımartacak fondötenler ve tabii ki ojeler ile essence bu sezon da şımartmaya devam ediyor.

Yeni sezonda ön plana çıkan ürünler:


Essence efekt  göz farı ;




Gözkapakların metalik, holografik veya ışıl ışıl efektlerle likit formda tanışmaya hazır olmalı! Uzun süre kalıcı, yapışma hissi vermeyen göz farları her biri birbirinden farklı efektleriyle 6 yeni renkte: Metalik bronz, ışıltılı bej, parlak roze altın, parlak şeftali tonu, ışıltılı boz kahverengi ve holografik yeşil altın.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  11,00 TL




Essence efekt  göz kalemi ;




Sihirli bir dokunuş! Uzun süre dayanıklı essence efekt göz kalemleri sezonun trendi olan metalik bitişler ile altın, gümüş, yeşil, turkuaz, mor ve koyu gri olmak üzere 6 renk seçeneğine sahip. essence parıltılı eye-liner ile birlikte harika bir göz makyajını garanti ediyor.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  7,25 TL




Essence maskara bazı ;



essence’in ilk kirpik bazına merhaba deyin. Kirpiklerinizi uzatıp kalınlaştıran, aynı zamanda ekstra hacim veren bazı, maskaradan hemen önce kirpiklerinize uygulayın. Lens kullananlar da rahatlıkla uygulayabilir.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  9,25 TL





Essence efekt dudak parlatıcısı ;




Çok sevilen efekt modası 8 renk seçeneği ile dudaklara da yansıyor. Şeftali, pembe ve kırmızı renklerde pul pul, metalik, holografik ve ışıl ışıl  görünümler dudaklarını canlandıracak. 

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  9,25 TL





Essence soo glow! kremsi toz aydınlatıcı ;



Işıltı sevenlere müjde! Yanaklarına, kaşlarının altına, göz pınarlarına vurgular yapmak  artık çok kolay. Cilde uygulandığında kadifemsi ve pudramsı bir formüle dönüşüyor ve cildine aydınlık, ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Açık roze ve şampanya tonlarında seçenekleri ile tüm ten renklerine uygulanabiliyor.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  10,25 TL





Essence soo blush! kremsi pudra ;



Kremsi yapıdaki pudra cildine sağlıklı, taptaze bir görünüm kazandırıyor.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  10,25 TL





Essence nail art hello foils! solüsyon&transfer folyoları ;




Son moda grafiti desenli tırnaklara ulaşmak artık çok kolay! Holografik, metalik ve parıldayan tırnaklara kavuşmak için transfer kağıtlarını tırnaklarına uygula ve 80-90 saniye bekle.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  6,50 TL & 5,50 TL





Essence nail art parlak kum  cila ;



Kum efekti veren bu oje olmazsa olmaz listesinin üstlerinde! Favori ojeni sür, kurumasını bekle ve ardından kum görünümlü cilayı uygulayarak 3D efektli tırnaklara kavuş!

Tavsiye edilen raf satış fiyatı:  7,25 TL





Essence karanlıkta parlayan takma tırnak ;



essence takma tırnaklar artık karanlıkta parlayan yeni bir modele sahip! 12 adet, kendinden yapışkanlı profesyonel Fransız manikürü görünümlü takma tırnaklar ile az önce kuaför salonundan çıkmışsın gibi hissedebilirsin.

Tavsiye edilen raf satış fiyatı: 11,00 TL

*Basın bülteni

2 yorum:

Eylem dedi ki...

Güzel bir yazi olmus, cok bilgilendirici tesekkürler :)

Unknown dedi ki...

Ben teşekkür ederim :)

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''