Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe


Yıllar yıllar evvel yüz kremleri tek tip olurdu olanla yetinen bizler de kaderimize razı gelerek yağlı olan cildimizi nemlendirmek için de yağlı kremler kullanırdık ama artık cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…

Karma ve yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilen Nem Dengesi cildinize özel yenilikçi dokusu ile klasik nemlendiricilerin bir adım ötesinde. Yağlanma problemi olan kişilerde sağlıklı cilt görünümüne ulaşmak zordur çünkü T bölgesinde yaşanan parlama cildi hep yağlı gösterir, tahmin edersiniz ki bu da epey can sıkar. İşte bu küçük pakette ki oval hatlı muhteşem kutu canınızı sıkan parlama problemine çare olacak sorbeyi saklamakta... Hadi kutuyu birlikte açalım!





Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında!



Nemlendirici kremlerin çok ötesinde bir deneyim yaşamak isterseniz Garnier’den Yeni Nem Dengesi: Siz de cildinizin hak ettiği bakım için nemlendiricinin bir adım ötesine geçin. Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlarken cilt renginizi eşitler ve pürüzsüzleştirir. Siz de kızarıklıklara ve parlamaya elveda dersiniz!

Hafif Sorbe dokusu yağ içermez, hızlı emilir. Cildinize gün boyu süren bir tazelik sağlar. Yağlanma problemi ortadan kalktığı için sık sık pudralamak zorunda olduğunuz bir makyajınız da olmaz kısacası çantada pudra taşımaya da elveda! Sorbe dokusuna, fresh kokusuna, tasarım kavanozuna vurulmanız garanti.



Yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken; bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur.



Kolay ulaşacağınız ve vazgeçemeyeceğiniz Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe satış fiyatı: 14,99TL

Kullanım şekli: Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbeyi uygulamadan once mutlaka cildinize uygun bir temizleyici ile cildinizi temizleyip ardından tonikleyin. Bu işlemi sabah ve akşam tekrarlayarak Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbeyi yüzünüze uygulayın.
Uygulamayı yaparken son dokunuşları parmak uçlarınızla hafif vuruşlarla yaparsanız uzun vadede cildinize renk geldiğini ve cildinizin gençleştiğini göreceksiniz.

Garnier Matlaştırıcı Sorbe'yi uyguladıktan sonra ilk etapta yüzünüzü yeni yıkamışsınız da yüzünüzde damlacıklar kalmış hissine kapılacaksınız ve birkaç dakika içinde cildinizin neme doyduğuna şahit olacaksınız hem de yağlı bir his bırakmadan! Cildinizde yağlı bir kalıntı bırakmadığına hala kendinizi inandıramadıysanız size su testini uygulamanızı öneririm nasıl mı: Garnier matlaştırıcı sorbeyi yüzünüze uygulayın ve 5 dakika sonra yüzünüzü suyla yıkayın hem de hiçbir temizleyici kullanmadan! Yağsız da nemlendirme mümkünmüş Garnier Matlaştırıcı Sorbe ile anlayacaksınız.

Garnier Nem Dengesi serisinde ürün gamı gayet geniş mutlaka cilt tipinize uygun bir ürün bulacaksınız. Klasik kremlerden sıkıldıysanız siz de bu yeni dokuları bir keşfe çıkın.

Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor. Serinin diğer ürünleri:
- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

(Reklam filmi) https://www.facebook.com/photo.php?v=10151901520884000

Sosyal medyada Garnier facebook.com/GarnierTR ve https://twitter.com/garnierturkiye

İçerik: www.yelkenlikiz.com



Bir bumads advertorial içeriğidir.

0 yorum:

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''