Saçlarda yeni trend renk geçişi ~

Saçlarda renkler

Saçlarımız,temizlik ve bakımın yanında artık günümüz modasıyla daha da hareketlenmeye başladı.Saç modası dediğimiz olay,emotion model tarzdan sonra ortaya çıktı.Gerek saç kesimleri olsun gerek renklendirme ve süslemede olsun kendini aşan bir gelişme gösterdi.Bence de gayet hoş bir gelişme oldu.Çünkü artık saçlarımızı da gerçek anlamda modaya dahil etmiş olduk.

Genelde sıralamamız şöyle oluyor ; temizlik,bakım ve nemlendirme.Son olarak da isteğe bağlı renklendirme.Saçlarımıza uyguladığımız düzleştirici,maşa,tost,fön vs. gibi şekillendirmelerle de final yapılıyor.Bu da saçlarımızı her anlamda kullandığımızı gösteriyor.

Emotion tarzdan sonra ortaya çıkan renklendirme,cesaret isteyen bir değişiklik.Gerek saç boyasıyla olsun gerek saç tebeşiriyle olsun her yöntem bizi amacımıza ulaştırıyor.Tabi avrupai örneklere baktığımızda çok farklı tasarımlarla karşılaşıyoruz.

Benim anlatacağım renklendirme şekli ise renk geçişi.Diplerden aşağıya doğru ton açılması veya ton koyulaşması,uçlardan diplere ton açılması yada koyulaşması gibi farklı metotları var.
Bir kaç örnekle gösterecek olursam ; 

Kahve tonundan sarıya doğru bir geçiş.

                                                                             

Koyu pembeden beyaza doğru bir geçiş.



Kestaneden sarıya doğru bir geçiş.


Benim en beğendiğim ve yapmayı düşündüğüm 3.resim,
sizin beğendiğiniz hangisi :)




2 yorum:

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Pembeye bayıldım ama tabii ki yapmayacağım :) üçüncü resim bence de çok güzel en güzeli de dip yaptırmak zorunda kalmamak böyle geçişler olduğunda :)

Unknown dedi ki...

Beğendiğine sevindim :)

Bence de 1. ve 3. modeller çok güzel,yaptırmayı düşünüyorum açıkçası.Aynen dip derdi artık çok gerilerde kaldı :)

Yorum Gönder


Yukarı :)
'' ''